Aivojen magneettikuvaus (AA1AG, AA1BG, AA1CG, AA1DG, AA5FG)

Aivojen magneettikuvaus on tehokas ja turvallinen tapa tutkia aivojen rakennetta ja terveydentilaa. Magneettikuvaus tuo erinomaisesti esiin aivojen rakenteen pienimmätkin yksityiskohdat ja erilaisten sairauksien mahdollisesti aiheuttamat poikkeavuudet kudosrakenteessa. Tästä syystä magneettikuvaus on yksi tärkeimmistä aivojen terveyttä tutkivista lääketieteellisistä menetelmistä.

Milloin aivojen magneettikuvaukseen?

Yleisiä syitä hakeutua aivojen magneettikuvaukseen ovat pitkäaikainen päänsärky, epäilyt aivokasvaimesta, verenkiertohäiriöiden tutkiminen sekä erilaisten tautien, kuten dementian ja MS-taudin tautimäärityksiä tehtäessä. Myös muut rakenteelliset poikkeavuudet, vammat ja tulehdukselliset sairaudet voidaan selvittää aivojen magneettitutkimuksella.

Aivojen magneettikuvaus

Aivojen magneettikuvauksen hinta

Varaa aika aivojen magneettikuvaukseen

Voit varata ajan aivojen magneettikuvaukseen soittamalla 014 5744 111 tai käyttämällä sähköistä ajanvarausjärjestelmäämme. Jos sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme ei löydy haluamaasi palvelua, niin soita meille suoraan. Autamme sinua parhaan kykymme mukaan ja etsimme sopivan tutkimuksen.

Sähköinen ajanvaraus

Jos sinulla ei ole lähetettä niin varaathan ajan soittamalla. Varatun ajan voi perua kustannuksitta kun peruminen tapahtuu viimeistään edellisenä vuorokautena ennen varattua aikaa. Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin soita meille, autamme mielellämme.

Tervetuloa!

Tutkimuksen jälkeen

Katso kuvia ja lausuntoja:
Potilaalle
Lääkärille

Kuvalevyn avausohje

Seppämagneetti Oy

  • Maanantai 8-19
  • Tiistai 8-19
  • Keskiviikko 8-19
  • Torstai 8-19
  • Perjantai 8-16
  • Lauantai Suljettu
  • Sunnuntai Suljettu

Ajanvaraus


Puhelin 014 5744 111

© 2021 Seppämagneetti Oy. All rights reserved. Kotisivut: Rotia PRKL Oy