Kuvantamispalvelut ja tutkimukset | Radiologia

Seppämagneetti Oy on täyden palvelun kuvantamiskeskus, jonka palveluihin kuuluvat monipuolisesti erilaiset magneettikuvaukseen, röntgenkuvaukseen sekä ultraäänikuvaukseen liittyvät tutkimukset. Kaikki Seppämagneetin kuvantamispalvelut tehdään saman katon alla yrityksemme tiloissa Jyväskylän Seppälässä. Jos tarvitset useampaa kuin yhtä kuvantamistutkimusta, niin meillä ne onnistuvat kaikki samassa osoitteessa.

Kuvantamiseen käytettävä laitteistomme on myös modernia huipputekniikkaa, jonka avulla pystymme tarjoamaan lääkäreille ja asiakkaillemme parhaat mahdolliset lähtökohdat diagnoosien tekemisessä ja hoidon tarpeen suunnittelussa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitävät huolen tutkimusten miellyttävästä ja turvallisesta etenemisestä.

Kuvantamistutkimuksissa kerätty aineisto käsitellään ja toimitetaan lähetteen mukaan sovitulla tavalla. Pääset myös itse katsomaan kuvia ja lausuntoja Seppämagneetin lausuntoportaalista.

Varaa aika haluamaasi tutkimukseen

Voit varata ajan haluamaasi tutkimukseen soittamalla 014 5744 111 tai käyttämällä sähköistä ajanvarausjärjestelmäämme. Koska yrityksemme on erikoistunut kuvantamispalveluihin, pystymme tarjoamaan sinulle ajan tutkimuksiin tarvittaessa hyvinkin lyhyellä aikataululla.

Jos et ole varma mitä kuvausta olet varaamassa niin me opastamme sinua mielellämme. Ystävällinen henkilökuntamme osaa auttaa aina tarvittaessa.

Sähköinen ajanvaraus

Jos sinulla ei ole lähetettä niin varaathan ajan soittamalla. Varatun ajan voi perua kustannuksitta kun peruminen tapahtuu viimeistään edellisenä vuorokautena ennen varattua aikaa. Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin soita meille, autamme mielellämme.

Tervetuloa!

Lue palveluistamme

Magneettikuvaus Jyväskylä | Seppämagneetti

Magneettikuvaus

Magneettikuvaus (MK/MRI) on erinomainen tutkimusmenetelmä sen kivuttomuuden, tarkkuuden ja turvallisuutensa vuoksi. Koska magneettikuvauksessa ei käytetä haitallista ionisoivaa säteilyä, siihen ei liity säteilyaltistusta, kuten röntgentutkimuksiin.

LUE LISÄÄ

Mammografia

Mammografiaa eli rintojen röntgentutkimusta käytetään rintarauhasten tutkimiseen, ensisijaisesti yli 35-vuotiailla naisilla. Mammografiatutkimusta voidaan tarvittaessa täydentää esimerkiksi ultraäänitutkimuksella.

LUE LISÄÄ
Magneettikuvaus | Seppämagneetti

Röntgentutkimus

Yleensä röntgenkuvauksella halutaan selvittää nivelrikkoa, luun murtumaa tai keuhkokuumetta. Natiivikuvaukseen ei tarvitse valmistautua mitenkään erikseen. Röntgenkuvaukseen tarvitset lääkärin lähetteen. Raskaana olosta on aina ilmoitettava röntgenhoitajille erikseen. Lapsen kanssa on hyvä olla 1-2 saattajaa mukana.

LUE LISÄÄ
Magneettikuvaus | Seppämagneetti

Ultraäänitutkimus

Ultraäänitutkimus on turvallinen ja paljon käytetty ihmiskehon tutkimusmenetelmä, jossa käytetään hyväksi ääniaaltojen heijastumista eri kudoksista. Ultraäänen avulla voidaan tutkia ihmiskehon eri osien toimintaa ja terveyttä. Yleensä tutkimuksen kohteena ovat erilaiset sisäelimet sekä sikiöt.

LUE LISÄÄ

Tutkimuksen jälkeen

Katso kuvia ja lausuntoja:
Potilaalle
Lääkärille

Kuvalevyn avausohje

Seppämagneetti Oy

  • Maanantai 8-19
  • Tiistai 8-19
  • Keskiviikko 8-19
  • Torstai 8-19
  • Perjantai 8-16
  • Lauantai Suljettu
  • Sunnuntai Suljettu

Ajanvaraus


Puhelin 014 5744 111

© 2021 Seppämagneetti Oy. All rights reserved. Kotisivut: Rotia PRKL Oy